EPI-Chaga

kr 295,00

Chagaen i Epinutrics er plukket for hånd i Nord-Norge og er veldig potent. Epinutrics Chaga med Medis har unike egenskaper i forhold til opptak. Medis er en patentert formel som inneholder en blanding av mange sopper, som øker kroppens opptak opptil 8 ganger.

I tillegg 20 dobles antioksidant virkningen i Chaga når den boostes med Medis. Kosttilskudd med 100% naturlige ingredienser.
Det er viktig å ta Chaga over en lengre periode før du oppnår effekten. Den må virke over tid i likhet med de fleste andre produkter på markedet som urter, vitaminer og mineraler gjør.

Epinutrics Red Label -serien ble utviklet primært for helsepersonell som ønsker å anbefale sine klientene kosttilskudd med høy kvalitet og maksimal absorpsjonsevne.

Kjøp produkt

Kategori:

Beskrivelse

Chaga – Inonotus obliquus er en parasitt som vokser på bjørketrær over hele landet, også kjent som kreftkjuke. Den har blitt brukt av Samer, Inuitter og andre som bor i polare strøk i flere tusen år. Chaga har en veldig kraftig i antioksidantvirkning som både booster og modulerer immunforsvaret.

Tradisjonelt har den blitt brukt som medisin mot  fordøyelsesbesvær, sår og tuberkulose. Tidligere drakk noen mennesker i Russland daglig et brygg laget av soppen, akkurat som vi drikker kaffe eller te i dag. Rapporter om bruk av soppen finnes også i Canada, Nord-Amerika, Finland, de baltiske statene og andre land i Øst-Europa. Nez Perce-indianerne i Nord-Amerika brukte soppen i Pemmikan, og de var immune mot sykdommer som ble brakt med av de tidlige bosetterne.

I tillegg er Chaga ekstremt effektivt til å dempe betennelser. Chaga gir opptil 50 ganger betennelses demping i forhold til en aktiv betennelse, noe som er enormt mye i forhold til andre urter og vitaminer for eksempel C-vit og e-vitamin.

Chaga sopp er ikke giftig, og det er ikke rapportert om bivirkninger ved bruk av Chaga.

Vi finner også store doser antioksidanter i enkelte alger og planter i havet. Men av soppene er Chaga absolutt den beste. Årsaken er den har en Orac-verdi på over 100.000! Dette er mye sammenlignet med kakao som for eksempel. har verdier på rundt 30.000 og gojibær med sine 25.000. Den er ekstremt immunstimulerende og rik på antioksidanter. I tillegg er den rik på Glutation og SOD som ikke så kjent for mange SOD – Super Oxidase Dismutase – Beskytter kroppens 37 trillioner celler mot oksidasjon og celledød. Cellene våre er laget av fett og Chaga beskytter fettet mot å harskne. Koblet til mangan er dette en enormt kraftig antioksidant – den trigger ikke bare vår egen produksjon, men gir også noe i tillegg.

  • 100% naturlig kosttilskudd
  • Patentert produksjonsmetode med Medis
  • Vegetabilske, veganvennlige kapsler
  • Ingen konserveringsmidler
  • GMO fri
  • Sulfatfri
  • Glutenfri

Husk: Naturlig biotilgjengelighet er viktigere enn mengde per enhet. En god terapeut kan forklare hvorfor man ikke bør velge «pris per milligram». Det viktige er at ingrediensene i kosttilskuddet blir absorbert inn i kroppen kroppens 37 trillioner celler. Ofte skjer det at kroppen ikke tar til seg næring fra kjemiske kosttilskudd. Det er fordi den avviser kjemien som den ikke kjenner igjen som «naturlig mat». Derfor benytter vi naturlige ingredienser sammen med Medis for at næringen skal komme mest mulig effektivt inn og gjøre nytte inne i kroppens celler og stimulere mitokondriene til øket ATP produksjon.